IZDELAVA, MONTAŽA IN DEMONTAŽA OPREME IN POHIŠTVA ZA TRGOVINE

IN LOKALE

 

Imamo bogate izkušnje na področju "montaža trgovinske opreme oz. trgovinskega pohištva", saj nekateri naši monterji opravljajo montaže že preko 10 let. Montirali smo tako majhne trgovine v izmeri 50 m2, kot tudi cela "trgovska središča" v izmeri nekaj 1000 m2 (MAXIMARKET, NAMA, SPORTINA PODGORICA,...).

 

Montaže opravljamo po celotnem ozemlju bivše Jugoslavije in EU, tako za proizvajalce opreme, kot tudi za same lastnike trgovin, če opremo kupijo in potrebujejo potem samo montažo ...

 

Pri montaži se uporablja izključno profesionalna orodja in kar je še bolj pomembno, uporablja se profesionalni montažni material in najsodobnejše montažne tehnike. Z uporabo profesionalnih metod se skrajša čas montaže, posledično tudi stroški za montažo, izognemo pa se lahko tudi kasnejšim poškodbam pohištva ali drugega imetja zaradi neprofesionalne montaže.

 

Poleg same montaže trgovinske opreme oz. pohištva, pa se ukvarjamo tudi s področjem "demontaža trgovinske opreme oz. pohištva".

Poleg klasične demontaže, vam lahko demontirane stvari pripravimo za selitev, preselimo, ponovno zmontiramo ali odpeljemo na deponijo.

 

V galeriji slik si lahko ogledate nekaj fotografij iz naših montaž, med referencami pa lahko najdete nekatere naše zadovoljne stranke.

 

DSC05018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 VPRAŠAJTE MOJSTRA

 

Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z našo ponudbo nam pišite na naslov:

 

info@hisni-mojster.com 

 

podezelske kuhinje po meri hisni mojster